UW AUTO IS SNEL GEVONDEN

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw droomauto niet of erg lastig te vinden is in Nederland. Autovilla heeft daarom ook een eigen importservice die goede contacten heeft met collega dealerbedrijven in het buitenland. Met deze importservice kan Autovilla toch uw droomauto uit het buitenland halen en zowel administratief als technisch rijklaar maken.

Wij hopen u te kunnen overtuigen van bovenstaande belofte en u te laten ervaren wat ouderwetse service is. Tijdens een persoonlijk, laagdrempelig en ontspannen gesprek met een heerlijke kop koffie kunnen wij u rustig uitleggen wat onze werkwijze zo uniek maakt. Een afspraak is snel gemaakt.

 


ONZE STERKE PUNTEN

  • Kennis van technische aspecten van luxe auto’s
  • Moderne werkplaats met de nieuwste apparatuur
  • Wij werken uitsluitend met hoogwaardige onderdelen
  • Wij weten welke service van ons verwacht wordt
  • Groot netwerk van tevreden klanten en relaties
  • Ervaren dealer en importeur van luxe auto’s
  • Vriendelijk en enthousiast team
  • Centraal gelegen showroom met eigen werkplaats


Waarom Importeren

Wanneer u kiest voor een auto uit het buitenland, kunt u veel geld besparen. De eerste kilometers zijn het duurst, een vaak gehoorde uitspraak. Door te kiezen voor een jong gebruikte auto uit het buitenland voorkomt u de eerste afschrijving n profiteert u van de fiscale verschillen tussen binnen- en buitenland.


Fiscale voordelen

Nederland kent een belasting op personenauto's en motorvoertuigen, BPM. Dit bedrag wordt samengesteld door de nieuwprijs en de c02 uitstoot. Wie een auto importeert, hoeft slechts een deel van die BPM te betalen. Hoe ouder de auto is, hoe meer korting de fiscus geeft. Dit percentage loopt snel terug. En jaar oud betekent een BPM-reductie van 37 procent, bij een negen jaar oude auto is dat nog maar 10 procent van het originele BPM-bedrag.


Inruil?

U wilt uw huidige auto inruilen? Dat Kan! Autovilla beschikt over een moderne showroom en een uitgebreid handelsnetwerk waar uw huidige auto door kan naar een volgende eigenaar. Ook inruil op in opdracht geimporteerde auto's is welkom

Als u onderstaand formulier invult zullen wij zsm voor u aan de gang gaan en wij houden u uiteraard in de tussentijd op de hoogte.